آداب سوارکاری

سوارکاری جزء ورزش های سخت و پر تلاش در عین حال شیرین و جذاب برای انسان ها محسوب می شود. برای داشتن یک سواری دلچسب باید سوارکار اسب، آداب سوارکاری را بلد باشد تا بتواند علاوه بر لذت از سوارکاری، مراقبت های لازم را هم از خود و هم از حیوان خود انجام دهد. اگر این آداب را نداند. به خود و اسب آسیب خواهد زد.

آداب سوارکاریاز جمله آداب سوارکار در قبال اسب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ملزومات اسب را روی اسب پیاده کنید.
از محکم بودن اتصالات زین و افسار اسب خود مطمئن شوید.
رعایت تمیزی و دقت به استایل اسب جزء اصول اولیه اسب سواری می باشد.
هنگام سوارکاری پوشیدن لباس سوارکاری بخصوص کلاه سوارکاری را نادیده نگیرید.
همیشه یک عدد قشو و برس تمیز کننده در دست داشته باشید که سریعا اسب خود را تمیز کنید.
یک سوارکار برای خروج اسب از جایگاهش به کله گیر و طناب بلند نیاز دارد. در واقع بلندی طناب می تواند در کنترل اسب به شما کمک کند.
اگر مایل به سوارکاری در فاصله دور از باشگاه هستید یک همراه یا با چند سوارکار این کار را انجام دهید. تا اسب شما آسوده خاطر باشد و به راحتی از باشگاه فاصله بگیرد.
اسب ها عاشق قلنج شکستن هستند. برای از بین بردن خستگی ناشی از تنهایی در اسطبل و همچنین کم کردن انرژی و هیجان اسب خود، او را به نزدیکی خاک نرم ببرید تا روی آن غلت بزند.
همیشه در دست خود وسیله ایی همانند طناب یا شلاق داشته باشید. این طناب یا شلاق علاوه بر کنترل اسب، می تواند به شما در به حرکت درآوردن راحت حیوان و جلوگیری از تهدیدها و خطرات کمک کند.

این وسیله می تواند گاهی اوقات موقع روبه رو شدن با خطر یا حمله حیوانات یا هنگام نزدیک شدن اسب دیگر به شما برای حفاظت از خود و اسب خود به شما کمک کند.

قبل از زین زدن، این آداب سوارکاری را بدانید

قبل از نزدیک شدن و قبل از زین زدن هر اسب، از مالک یا سوار اجازه بگیرید. نکته دیگری که همیشه باید به خاطر داشته باشید این است که از جلو یا از سمت های چپ یا راست به اسب خود نزدیک شوید، نه از عقب. اسب ها می توانند لگد بزنند و باعث صدمات جدی و حتی مرگ شوند.
قبل از اینکه قصد سوار شدن داشته باشید، با اسب خود در آن منطقه قدم بزنید. با شناسایی می توانید از خطرات جلوگیری کنید.
همیشه قبل از سوار شدن، تمام تجهیزات خود را بررسی کنید.
به افراد باتجربه و بلد اعتماد کنید و از تجربیات آنها استفاده کنید. گوش دهید، هرگز بحث نکنید و طبق دستور عمل کنید.
هنگام حرکت در گروه، افراد پیاده از حق تقدم برخوردارند. همچنین قبل از شروع سوار شدن منتظر بمانید تا آخرین نفر سوار شود. سواران باید سعی کنند در یک جهت سوار شوند. اگر امکان پذیر نیست، قانون شانه به چپ به چپ باید اعمال شود.
مبتدیان باید در داخل پیست یا محوطه آموزشی سوار شوند.
نیت خود را به سایر سواران اعلام کنید.

جهت مشاهده مطالب و مقالات بیشتر به مجله سایت مراجعه نمائید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *